Vkontakte markkinointi


Vkontakte on suosituin venäläinen sosiaalinen verkosto, venäläinen vastine Facebookille. Vkontaktella on yli 120 miljoonaa käyttäjää Venäjällä ja Itä-Euroopan maissa - Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Kazakstanissa.

Luomme yrityksellesi oman Vkontakte-ryhmäsivuston, jossa yrityksesi tuotteet ja palvelut tuodaan esille venäjäksi. Tavoitteena on luoda tehokas mainos yrityksestäsi Vkontakte-verkostoon. Teemme ryhmäsivuston graafisen ulkoasun, joka vastaa yrityksesi ilmettä. Lisäämme Vkontakte-ryhmäänne tuotteiden kuvat, videot sekä linkit, tekstit, mainokset, tarjoukset, asiakkaat vain potentiaalisesta asiakkaiden ryhmästä ja vastaamme asiakkaille teidän puolestanne.

Te saatte myös ryhmäsivun ylläpidon. Käytännössä teemme kaikki päivitysten käännökset ja lisäykset.


Tarjoamme perus-paketin: Vkontakte-ryhmän luominen + tämän ryhmän ylläpitäminen ensimmäisen kuukauden ajan.

Hinta on 300  Eur + Alv

Hinta sisältää:

  • Vkontakte-profilin ja Vkontakte-ryhmän luominen ja sisällöntuotanto venäjäksi
    (tekstit, yhteystiedot, iskulauseita, tarjoukset, palvelut, tuotteet, valokuvia, hinnat jne.),
  • alustava tämän ryhmän ylläpitäminen ensimmäisen kuukauden ajan
    (lisätään asiakkaat vain potentiaalisesta asiakkaiden ryhmästä, mainontaa muissa ryhmissä jne.),
  • raportointi.

Tarjoamme myös Vkontakte-ryhmän ylläpidon optiona, se sisältää: päivittäin lisätään asiakkaat vain potentiaalisesta asiakkaiden ryhmästä, mainontaa muissa ryhmissä, kampanjaseuranta ja hienosäätö, raportointi.

Hinta on alk. 200  Eur + Alv


Tarjoamme myös Vkontakte-ryhmän ylläpidon optiona, se sisältää: kerran viikossa lisätään asiakkaat vain potentiaalisesta asiakkaiden ryhmästä, mainontaa muissa ryhmissä, kampanjaseuranta ja hienosäätö, raportointi.

Hinta on alk. 120  Eur + Alv (sopimuksen kesto minimum 3 kk)


Katso myös meidän Tarjous paketit


Työmme:

imapro_fi imapro_ru seminars gulliver willa guam sostyle slim factor eekoo eekoo group hanhi hanhi group almatour almatour group jurinfocenter jurinfocenter group