Koulutus, seminaarit, konsultointi Venäjällä ja Suomessa


Tarjoamme venäjäksi internet-markkinoinnin ja liiketoiminnan strategisen kehittämisen konsultointi- ja koulutuspalveluja.

Järjestämme seminaareja ja kursseja sekä Venäjällä että Suomessa.

Seminaari "Perusta yritys Suomessa!", kesto 1 pv (6 tuntia).

Ohjelma sisältää: liikeidea, markkinointi ja myyntityö, yrityksen talous ja verotus, pienyrityksen lakiasiat, liiketoimintasuunnitelma ja yrityksen perustaminen, yleensä suomalaisesta yrityskulttuurista.

Seminaari "Perusta yritys Suomessa!", kesto 2 pv (12 tuntia).

Ohjelma sisältää:
liikeidea ja sen tuotteistaminen, markkinointi ja myyntityö, yrityksen talous ja verotus, kannattavuuslaskelmat, pienyrityksen lakiasiat, liiketoimintasuunnitelma ja yrityksen perustaminen, yleensä suomalaisesta yrityskulttuurista.

"Aloittaa oman yrityksen Suomessa", kurssit, kesto 2-3 viikkoa (20-40 tuntia).

Ohjelma sisältää:
liikeidea ja sen tuotteistaminen, markkinointi ja myyntityö, yrityksen talous, kannattavuuslaskelmat, pienyrityksen lakiasiat, liiketoimintasuunnitelma ja yrityksen perustaminen. Luentojen lisäksi on ryhmätöitä, -keskusteluja sekä suullisia ja kirjallisia harjoituksia.

Kaikki ohjelman kysymykset perustuvat asiakkaiden kysymyksiin on nyt yksityisomistuksessa neuvotteluja.

Kurssilaiset saavat perustiedot yrittämisestä ja yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista sekä yleensä suomalaisesta yrityskulttuurista. Kurssi pidetään venäjäksi, mutta tarvittaessa selvitetään tärkeimmät termit myös englanniksi tai suomeksi.